Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! 

Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! Hooray, it's today! 

55 Jobs
81 Stores
685 Colleagues
70 Fashion brands

ZEB is de Belgische multi-brand fashion store voor wie niet gewoon kleren draagt, maar elke dag een outfit rockt. Dus als het geregeld kriebelt om iemand een complete make-over te geven, dan is een job bij ZEB waarschijnlijk iets voor jou.

In onze rekken zijn internationale én Belgische merken thuis. Voor die laatste werken we regelmatig samen met modegoeroes van bij ons, zoals Astrid Coppens en Coely. De basis is passie voor fashion, het resultaat zijn Co.Creation brands om daaamn tegen te zeggen. 

Zeb, da’s een team vol goesting, straffe collecties en blije klanten.

Mode is er om mensen goed te doen voelen. Om ze te doen stralen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die niet alleen blij worden van kleren, maar ook van andere mensen blij maken mét kleren. En dat doen we altijd met een open mind (is dat niet altijd het beste accessoire?), want iedereen is welkom bij ZEB.

Die filosofie voel je in alles, niet in het minst dankzij onze brand ambassador James Cooke. Maar met ZEB FOR EVERYONE gieten we het ook graag in een officiëler jasje (en met 'officieel jasje’ bedoelen we geen uniform, want onze mensen dragen waar ze zich goed in voelen). We zorgen er bijvoorbeeld voor dat onze winkels, parkings en paskamers toegankelijk zijn voor iedereen, dat onze medewerkers speciale training krijgen om mensen met speciale noden zo goed mogelijk te adviseren, en dat iedereen zich hier thuis voelt. Liefde voor mode is wat ons verbindt, al de rest is bijzaak.

Mode is er om mensen goed te doen voelen. Om ze te doen stralen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die niet alleen blij worden van kleren, maar ook van andere mensen blij te maken mét kleren.

Werken bij ZEB

Al heb je nog niet zoveel ervaring, bij ZEB kan je bouwen aan een carrière in de mode. In 1993 ging onze founder Luc Van Mol nog van deur tot deur om zijn jeansbroeken te verkopen. Om maar te zeggen: wij weten dat goeie dingen klein beginnen. En dat heel veel goesting belangrijker is dan het perfecte cv. Of zoals ze bij ons zeggen:

HOORAY! IT'S TODAY!

In 't kort: een job bij ZEB is een job waarin geen dag hetzelfde is. En waarin ook jij gelukkig niet elke dag hetzelfde moet zijn. No uniforms, dus, je draagt gewoon waar je je goed in voelt. En omdat we +70 fashion brands in onze rekken hebben hangen, vind je altijd wel iets dat bij jou — of bij je klant! — past. Nog belangrijker is dat je terechtkomt in een gezellig, hecht team waarin je kan meedenken, doorgroeien en ontwikkelen. That’s the ZEB way.